Efbet Хиполенд

Демонстрация на Фехтовален клуб ЦСКА и набиране на деца

На 17 септември, събота, SPORT DEPOT и Фехтовален клуб ЦСКА ще посрещнат съвместно празника на София. Темата ще бъде фехтовка и желанието на организаторите е да посрещнат празника на столицата подобаващо. Събитието ще започне в 17:00 часа и ще се проведе пред магазин SPORT DEPOT в Park Center Sofia /бивш City Center Sofia/. Водещ ще бъде спортният директор на ЦСКА Добрин Гьонов, който в състезателната си кариера е постигал редица международни успехи и наскоро беше награден от Българска федерация по фехтовка за основен принос развитието на спорта в България.

Програмата предвижда кратка демонстрация на аристократичния спорт, като всички желаещи ще имат възможност да изпробват основни удари, защити и позиции под зоркото наблюдение на треньорския екип. Освен това, по време на събитието, ще се състои представянето на най-новата екипировка на фехтовалния клуб с марка Errea, която е и първия съвместен проект на SPORT DEPOT и Фехтовален клуб ЦСКА.

За да направят празника още по-вълнуващ, ръководителите на фехтовалния клуб плануват и различни игри, като за по-умелите и съобразителните ще има награди осигурени от SPORT DEPOT Медалистът от две световни първенства и вице-европейки шампион Марин Иванов, ще предаде своите знания на всички млади желаещи, както и голямата надежда на ЦСКА – носителката на Купа България за 2016 година Теодора Вутова.

За всички млади спортисти, желаещи да се занимават с аристократичния спорт, Фехтовален клуб ЦСКА започва набиране на деца в следните възрастови групи: от 7 до 10 години и от 10 до 13 години. За повече информация, моля свържете се с нас. Повече информация как да направите това, ще намерите в секция Контакти.

Очакваме ви!

С подкрепата на:

  • Efbet
  • Хиполенд
  • Sport Depot