Efbet Хиполенд

Огромен успех за българската фехтовка!

Невероятна Теодора Вутова спечели бронзов медал от турнира от Европейската купа, който се проведе този уикенд в Австрия. 17-годишната представителка на Фехтовален клуб ЦСКА направи най-силното състезание в кариерата си и само малшансът я остави извън финала. Теди, която наскоро стана носител на приза Спортист на годината на ЦСКА фехтовка, започна повече от впечатляващо новата 2018 година, класирайки се на трето място в престижното състезание в конкуренцията на повече от 190 сабльорки.

Вутова започна с два успеха над румънките Дениса Сербан и Мария Бадеа. Впоследствие се справи с американката Кеона Моя, представителката на Франция Луна Пеле и Микаела Авакиан също от Съединените щати. В оспорваната битка за финала Теди отстъпи пред белгийката Жолиен Кортен с 14:15 точки.

Измина само една година от партньорството на Фехтовален клуб ЦСКА и водещия букмейкър efbet и резултатите вече са налице. Имаме два медала от Европейска купа, представител в Топ 10 на световната ранглиста, носител на Купа България и още редица златни медали от турнири за Купата и турнири от сериите "Мастърс".

С подкрепата на:

  • Efbet
  • Хиполенд
  • Sport Depot