Efbet Хиполенд

Теодора Вутова и Теодор Тончев с приз „Спортист на годината“

Теодора Вутова и Теодор Тончев бяха отличени с приза "Спортист на годината" от Фехтовален клуб ЦСКА. Двамата състезатели на армейския клуб изпращат една много успешна година, печелейки много битки на пътеката на българска и международна сцена.

За Теди определено може да кажем, че това е най-успешната година в кариерата ѝ. Тя успя да завърши на 20-о място в световната ранглиста при кадетките, а вероятно вече няма място за медали вкъщи, след като спечели бронз от Европейската купа "Сабята на Етрополски" в отборната надпревара, сребърни и бронзови отличния от турнира за Купа Бъгария, още медали от сериите "Мастърс" и Републиканското първенство. Вутова успя да влезе в Топ 8 на Европейската купа в Лондон и се представи много силно на състезанията в Унгария и Румъния.

Теодор Тончев от своя страна стана носител на Купа България, спечели бронзов медал от Републиканското първенство в индивидуалната надпревара, а в отборната се окичи със сребро. Тео се представи силно и на международна сцена - в Унгария и Румъния.

Поздравления за младите надежди на българската фехтовка. Нека новата 2018 година им донесе още повече покорени върхове!

С подкрепата на:

  • Efbet
  • Хиполенд
  • Sport Depot